Låna med betalningsanmärkning

Betala inte onödigt mycket för din låna trots betalningsanmärkningar. Jämför lån från 8 banker som accepterar betalningsanmärkningar.

Alla förtjänar en andra chans

När man är i behov av att låna pengar trots att man har fått en betalningsanmärkning så är det inte alla banker som ser negativt på det. Det finns idag många långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Nedan hittar du ett antal banker och långivare som erbjuder lån till just dig.

Så undviker du nya betalningsanmärkningar

En vanlig anledning till betalningsanmärkningar är dålig koll på sin privatekonomi på grund av många fasta utgifter och betalningsposter. För att minska antalet avier och fakturor så kan man ansöka om ett lån för att samla ihop utspridda lån och krediter. Då får du bättre koll och kan ofta få ner din snittränta.

Få en ny start med ett omstartslån

Ett omstartslån är för dig som fått en betalningsanmärkning och vill samla dina lån för att få ordning på din ekonomi. En vanlig anledning till varför man får betalningsanmärkningar är dålig koll på sin privatekonomi. Det beror ofta på att man har många avier och fakturor som dimper ner i brevlådan varje månad och man helt enkelt får svårt att få en överblick. Genom att samla dina lån och krediter får du bättre koll på din ekonomi och kan på så sätt undvika att hamna i en liknande situation i framtiden.